שמן סנדלווד הודי 10 מל
Rated 3.5/5 based on 11 customer reviews
קטגוריות
  • משלוח מהיר
    עד 4 ימי עסקים
  • 99% מהלקוחות
    פידבק חיובי
  • 30 יום
    אפשרות החזרה
  • תשלומים
    קניה בטוחה
  • מותגים
    הטובים ביותר

שמן סנדלווד הודי 10 מל

זמין: קיים במלאי
רשימת משאלות בצע השוואה
51.00 ש"ח 59.90 ש"ח
Image

שמן סנדלווד ידוע כמרגיע ואנטי דיכאוני, בתעשיית הקוסמטיקה שמן סנדלווד

משמש כמחייה עור ומיחסים לו גם יכולות ריפוי למגוון רחב של מחלות עור-

שמן סנדלווד המגיע מהודו נחשב כנחות מהסנדלווד האוסטרלי-

ארץ מקור: מערב הודו

שמן סנדלווד ידוע כמרגיע ואנטי דיכאוני, בתעשיית הקוסמטיקה שמן סנדלווד

משמש כמחייה עור ומיחסים לו גם יכולות ריפוי למגוון רחב של מחלות עור-

שמן סנדלווד המגיע מהודו נחשב כנחות מהסנדלווד האוסטרלי-

ארץ מקור: מערב הודו